Denne drinken fantes en gang på kartet til Parkteateret Bar i Oslo, og er fra en tid da hvitløk i drinker var dristig som bare det. For mange er det fortsatt godt utenfor komfortsonen, både med hvitløk og chili i drinken, men det er like fullt veldig artig å by på drinker hvor du selv har laget ingrediensene.
En drink som denne er kul å servere som en del av en smakssterk meny, gjerne med kreolsk tema.
Den gjør seg også som en ekstra varmende shot etter en skitur eller andre utendørsaktiviteter, gjerne på hytteturen.
Gå ikke glipp av ukens drink - bestill vårt gratis nyhetsbrev
Cajun Martini
Fremgangsmåte
Fyll et stort glass med isbiter og ha opp i vermuten, rør med barskje så all isen kommer i kontakt med vermuten. Bruk en barsil og hell ut det meste av vermuten, alt etter hvor tørr du vil ha den. Ha opp i vodka og rør. Sil innholdet over i et avkjølt cocktailglass, press oljen ut av sitronskallet over drinken og ha i chilien som garnityr. Vil du ha en mildere variant, bruker du vanlig vodka eller gin isteden.