Når du skjærer kyllingfileten i strimler, tar det kort tid å smaksette den i form av en marinade. Steketiden blir også veldig kort, så da har du middagen på bordet innen en time.
Dagens rett
Tandoori kylling salat
Foto: (robynmac)
Når tandoorikyllingen kommer som salat, har du plutselig en ny sommerfavoritt
Siden kylling marinert i tandoorimarinade bringer med seg så mye smak, er det ikke særlig mye annet som trengs i tillegg. Agurk, hjertesalat og tomater bidrar med sprø friskhet.
Aase E. Jacobsen
27 Juli 2022 - 23:00
Tandoori kylling salat
Fremgangsmåte
- Bland tandoorimarinade og hell den i en plastpose.
- Pensle kyllingfiletene med sitronsaft tilsatt safran, skjær dem i strimler og legg dem i marinaden.
- La kyllingen ligge i marinaden en knapp time.
- Tørk strimlene lett med kjøkkenpapir og dryss på litt salt. Stek kyllingstrimlene på "alle" sider.
- Legg dem på en tallerken mens du lager salaten og yoghurtdressing.
- Skjær agurk i skiver. Skyll og riv hjertesalat. Del tomater i to.
- Legg grønnsakene i en vid bolle eller et fat og fordel kyllingen på toppen.
- Pisk sammen ingrediensene til dressingen og fordel over salaten.
Om du i stedet vil ha full tandoori-pakke finner du det her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 279.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 249.90 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 299.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå