Sitronstekt panert kylling på pastasalat
Fremgangsmåte
-
Skjær kyllingfiletene i strimler
-
Vend dem i en blanding av hvitløk, hvetemel, revet sitronskall, salt og pepper
-
Stek kyllingstrimlene i olje i 4-5 minutter.
-
Legg dem på et tørkepapir for å trekke ut overflødig olje, hold varmt.
-
Kok og skyll deretter pastaen i kaldt vann. Den skal være lun.
-
Riv gulroten med ostehøvel eller mandolin, og forvell den i 20 sekunder.
-
Skjær tomater i båter.
-
Bland pasta og grønnsaker i en salatbolle eller et serveringsfat.
-
Bland alle ingrediensene til dressingen og hell den over salaten, bland godt.
-
Anrett kyllingstrimlene på toppen og dryss over sesamfrø.
Tips:
Det fungerer fint å bruke pastarester i denne retten, beregn 50 prosent mer enn tørrvekt. La de bli romtemperte før du blander dem i salaten.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
Kyllingsalat med avokado
Fremgangsmåte
Skjær kyllingkjøttet i terninger. Del tomatene i skiver og skjær paprikaen i strimler. Skjær avokadokjøttet i tynne båter.
Fordel salaten på et fat og legg salatingrediensene i felter oppå. Bland dressingen og hell den over salaten.
Sprøstek skiver av kalkunspekefilet raskt i litt smør. Skjær dem i strimler og dryss dem over salaten ved servering.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
Grillet kylling med pistasjesaus
Fremgangsmåte
Drikke som passer til denne oppskriften
-
77 POENG
Gresk kyllingsalat
Fremgangsmåte
- Bland marinaden i en plastpose og ha i kyllingstrimlene.
- La dem ligge i marinaden minst 30 minutter og opp til et par timer. Ta vare på marinaden.
- Kok opp marinaden, sil og avkjøl og bruk den som dressing.
- Stek kyllingstrimlene i olje i en stekepanne til de er jevnt hvite rundt det hele. Avkjøl kjøttet.
- Kutt tomat og agurk og skyll salatblader.
- Anrett salaten og legg kyllingstrimlene på toppen.
- Hell over dressingen.
- Pynt med friske urter.
Vi byr på mange andre deilige kyllingsalater
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 369.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
Kylling og appelsin i godt følge
Fremgangsmåte
Stek kyllingfiletene i 3-4 minutter på hver side. Avkjøl og skjær dem i skiver. Skjær kalkunspekefileten i strimler.
Forvell sukkerertene og finsnitt vårløken. Skjær ut hinnefrie båter av appelsinene. Anrett salaten på fat.
Bland dressingen og server den i en skål ved siden av salaten.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 POENG