-
Skjær kyllingfiletene i strimler
-
Vend dem i en blanding av hvitløk, hvetemel, revet sitronskall, salt og pepper
-
Stek kyllingstrimlene i olje i 4-5 minutter.
-
Legg dem på et tørkepapir for å trekke ut overflødig olje, hold varmt.
-
Kok og skyll deretter pastaen i kaldt vann. Den skal være lun.
-
Riv gulroten med ostehøvel eller mandolin, og forvell den i 20 sekunder.
-
Skjær tomater i båter.
-
Bland pasta og grønnsaker i en salatbolle eller et serveringsfat.
-
Bland alle ingrediensene til dressingen og hell den over salaten, bland godt.
-
Anrett kyllingstrimlene på toppen og dryss over sesamfrø.
Tips:
Det fungerer fint å bruke pastarester i denne retten, beregn 50 prosent mer enn tørrvekt. La de bli romtemperte før du blander dem i salaten.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig