Italia lager noen av verdens mest ettertraktede viner. Denne kvelden har du muligheten til å være med å oppleve hele 10 viner fra kanskje det mest populære og velkjente område av dem alle - Valpolicella i Veneto!
Bli kjent med unike amarone
Raffaele Boscaini fra Masi Agricola er din guide denne kvelden, og han lærer deg om området Venetos elegante viner, historien bak Amarone og hvorfor vinene fra dette området er som skapt for kveldens 5-retters meny.
Du får oppleve flere Amaroneviner denne kvelden, blant annet en fra 1997. Vinene og den spesialkomponerte menyen vi har satt sammen for denne kvelden finner du lengre ned på siden.
Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse !
Dette får du oppleve: Fantastisk 5-retters middag med 10 enestående viner fra Veneto.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja - 5-retters spesialkomponert meny.
Foredragsholder: Raffaele Boscaini, eier av Masi Agricola. Foredraget holdes på engelsk.
Dato og tid: Onsdag 8. oktober 2014, kl. 17.45 – ca. 22.00.
Sted: Trattoria Popolare, Trondheimsveien 2, 0562 Oslo.
Pris: Kroner 1095 pr. person.
Meny
Masi Agricola Winemakers Dinner - Trattoria Popolare 8. oktober 2014
* Apéritif Masi Conte Federico Brut Millesimato ** Antipasti Oksetunge, syltet sopp og løk, bønner og beter, bresaola med jordskokk
Masianco 2013 ** Primi Ravioli med valnøtter og fontina
Bonacosta 2012 *** Secondi Lam med skogsopp og steinsoppsjy
Brolo di Campofiorin 2009 Costasera Amarone 2009 Costasera Amarone 1997 *** Secondi Urferibbe med breseringssjy og kikertskrem
Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.