Italia lager noen av verdens mest ettertraktede viner. Denne kvelden har du muligheten til å være med å oppleve hele 10 viner fra kanskje det mest populære og velkjente område av dem alle - Valpolicella i Veneto!
Bli kjent med unike amarone
Raffaele Boscaini fra Masi Agricola er din guide denne kvelden, og han lærer deg om området Venetos elegante viner, historien bak Amarone og hvorfor vinene fra dette området er som skapt for kveldens 5-retters meny.
Du får oppleve flere Amaroneviner denne kvelden, blant annet en fra 1997. Vinene og den spesialkomponerte menyen vi har satt sammen for denne kvelden finner du lengre ned på siden.
Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse !
Meny
Masi Agricola
Winemakers Dinner
-
Trattoria Popolare
8. oktober 2014
*
Apéritif
Masi Conte Federico Brut Millesimato
**
Antipasti
Oksetunge, syltet sopp og løk, bønner og beter, bresaola med jordskokk
Masianco 2013
**
Primi
Ravioli med valnøtter og fontina
Bonacosta 2012
***
Secondi
Lam med skogsopp og steinsoppsjy
Brolo di Campofiorin 2009
Costasera Amarone 2009
Costasera Amarone 1997
***
Secondi
Urferibbe med breseringssjy og kikertskrem
Serego Alighieri Vaio Armaron 2007
Masi Campolongo di Torbe 2006
Masi Mazzano 2006
***
Formaggio
Utvalgte norditalienske oster
Serego Alighieri Casal dei Ronchi recioto
***
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.