For den tiner raskt nok til å bli tyggbar. Så det er ingen fare for å ødelegge verken tenner eller servise. Og utseendet skal være så humpete som navnet antyder. Oppskriften kan varieres i det uendelige etter hva du har i godte- og kjeksskuffen.
Ukens kake

Foto: (Dansukker.no)
Sørg for å ha rocky road i fryseren, det smaker ekstra godt i sommervarmen
Rocky road er en type konfektkake som ikke skal stekes helt tørr, men være seig tvers gjennom. Derfor er den perfekt å servere rett fra fryseren.
Aase E. Jacobsen
03 Juli 2024 - 10:00
Rocky Road ruter - langpannekake

Fremgangsmåte
- Arbeid sammen ingrediensene til deigen og trykk den ut i en langpanne med bakepapir, ca. 20 x 30 cm.
- Rør sammen ost og peanøttsmør i en bolle.
- Tilsett sirup, vaniljesukker og egg og rør det sammen til en jevn blanding.
- Bre dette utover deigen.
- Strø over marshmallows, peanøtter og godteribiter.
- Stek i ovn ved 175 °C i 25-30 minutter, på midterste rille. Avkjøles helt før den skjæres i ruter. Oppbevares tørt og kjølig.
Tips: Legg den i fryseren, og server den halvtint - det smaker ekstra godt i sommervarmen.
Se våre andre oppskrifter på rocky road
Flere deilige retter med pannekaker
Drikke som passer til denne oppskriften
Forsiden akkurat nå