Å ha rabarbra i hagen er en luksus som bør settes mer pris på. Det gjør i hvert fall meg vondt å se hvor mye rabarbra som aldri blir plukket. Det kan ikke være fordi det er mye jobb. Det er denne oppskriften veldig god dokumentasjon på.
Ukens kake
Lettlaget rabarbradessert med mandler, kesam og creme fraiche
Foto: (Dansukker.no)
Rabarbra fra hagen blir til en herlig dessert på null tid
Den lager seg selv mens middagen inntas eller mens du koker kaffen og gjestene er på vei.
Aase E. Jacobsen
08 Juni 2023 - 10:00
Lettlaget rabarbradessert med mandler, kesam og creme fraiche
Fremgangsmåte
- Smør en ildfast form.
- Legg i rabarbrabitene.
- Strø over sukkeret, og sett formen i ovnen på 200 °C i 5 minutter.
- Finhakk mandlene.
- Bland mandler, kesam, vaniljesukker, egg og crème fraîche, og hell blandingen over rabarbraen.
- Sett tilbake i ovnen, og stek i ca. 30 minutter.
- Serveres med lettvispet krem, crème fraîche eller vaniljeis.
Mange flere deilige desserter venter på deg her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
Forsiden akkurat nå