Hysefleten er ikke like kraftig som eksempelvis torskefileten og brukes oftest som ingrediens til fiskemat. Også fordi den er en av de hviteste fiskeslagene, men den er utmerket på egenhånd, eller i en rett som denne.
Dagens rett
Foto: (Elena Pavlova)
Tortillaene kan fint fylles med fisk - det smaker knallgodt når de stekes på denne måten
Tortillaene kan fint fylles med fisk - det smaker knallgodt når de stekes på denne måten.
06 Mai 2024 - 23:00
Quesadilla med hyse
Fremgangsmåte
- Skjær purre/vårløk i tynne skiver.
- Del fisken i biter og dryss med paprikapulver, chilipulver, salt og pepper.
- Varm olivenolje i en stekepanne.
- Stek fisken ved middels varme raskt.
- Tilsett løk og maiskorn og eventuelt mer krydder.
- La det hele surre i pannen til grønnsakene er møre.
- Legg tortillas utover en stekeplate og legg fisk/grønnsakblandingen på halvdelen av hver tortillas.
- Dryss et lag med ost over og brett den andre halvdelen over.
- Pensle med olivenolje.
- Stek i stekeovn ved 190 grader i 6-8 minutter til overflaten er crispy.
- Server med salsa eller sennep.
Tips:
Bruk det krydderet du liker og de grønnsakene du har.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
Sør-AfrikaVolum: 0.75 l Pris: 245.00 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå