Kombinasjonen av ananas, kokos og rom gir en av historiens mest populære drinker, pina colada, men også utskjelte. For den kan bli litt vel mektig. Når hovedingrediensen er tørrr champagne eller musserende vin, er det bare smakene av pina colada som beholdes. Og du har en ny mulig favoritt.
Er pina colada din favoritt, får du en ny en med denne
Les også
Champagnecocktail med ananas og kokos
Fremgangsmåte
- Start med å lage kokoskant på glasset: Dypp glasskanten i sukkerlake og rull den deretter i kokosmasse.
- Hell forsiktig oppi ananasjuice, kokosmelk og rom og topp med champagne.
Tips: Om du bruker et bredere og lavere glass, er det lurt å røre lett i drinken før servering.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Apéritif
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Endelig er disse vinene på polet – og for noen priser
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Så heftig kan også skreimiddagen bli
Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Lag dette på søndag - og kanskje har du fortsatt rester etter julematen
Ertesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele sakenEndelig er disse vinene på polet – og for noen priser
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Det er fortsatt mange gode grunner til å dra til USA: Omakasen på DDOBAR er en av dem
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Slik velger du vin til sushi
Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Denne vegetarretten kommer du til å lage flere ganger
Kombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Så heftig kan også skreimiddagen bli
Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken