16 November 2011 - 09:30
Drikke - Artikler i arkivet
Tittel
Dato
-
16. november 2011
-
16 November 2011 - 09:30
Test av juleølet 2011 - Juleøl med 4,75 - 6,9 prosent
16. november 2011 -
16 November 2011 - 09:30
Test av juleølet 2011 - Juleøl med 7 prosent og mer
16. november 2011 -
16 November 2011 - 09:00
Seriøst bak beaujolais nouveau-myten
Den dyreste beaujolaisen fra et av de ti cru'ene koster det samme som de rimeligste burgunderne. Seriøs beaujolais er derfor synonymt med gode kjøp.16. november 2011 -
16 November 2011 - 01:01
Forførende ung vin
Det er kjennetegnet på årets første vin som er i salg fra torsdag denne uken.16. november 2011 -
14 November 2011 - 20:00
31. januar - Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi
Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.14. november 2011 -
14 November 2011 - 19:59
1. februar - Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi
Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.14. november 2011 -
14 November 2011 - 19:58
7. februar - Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi
Bli med og lag de lekreste retter på verdens beste fisk og skalldyr sammen med noen av Norges beste kokker.14. november 2011 -
14 November 2011 - 19:30
21. februar - Kjøttskolen på Kulinarisk Akademi
Det er klart det blir fest når vi lager de lekreste kjøttretter sammen med Norges beste kokker på dette spennende kokkekurset.14. november 2011 -
14 November 2011 - 19:15
22. februar - Kjøttskolen på Kulinarisk Akademi
Det er klart det blir fest når vi lager de lekreste kjøttretter sammen med Norges beste kokker på dette spennende kokkekurset.14. november 2011 -
14 November 2011 - 18:00
28. mars - Det beste fra det franske kjøkken
Lær å lage de lekreste franske retter med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.14. november 2011 -
14 November 2011 - 17:45
29. mars - Det beste fra det franske kjøkken
Lær å lage de lekreste franske retter med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.14. november 2011 -
10 November 2011 - 01:01
Slår ut pavevinen
Det er ikke bare Châteauneuf-du-Pape som kan lage massive og samtidig elegante viner i Sør-Rhône.10. november 2011 -
09 November 2011 - 11:15
Spiss albuene
For torsdag morgen blir det ampert i køen foran spesialpolene.09. november 2011 -
09 November 2011 - 10:00
Weissbier - hva er det?
Usikkerheten om hva weissbier er, kan for mange være så stor nok til at de ikke setter dette spennende ølet på sin handleliste. Og det er synd.09. november 2011 -
09 November 2011 - 01:01
Nytt godt i boks
Denne boksvinen har potensial til å rydde bort en del av de minst interessante storselgerne i «papphylla».09. november 2011 -
08 November 2011 - 10:00
Porter - hva er det?
Porter er et rikt mørkt og komplekst øl som svært mange setter pris på. Her får du vite mer om dette supre ølet.08. november 2011 -
07 November 2011 - 10:00
Så lenge kan du lagre øl
Hvor lenge øl er holdbart fra det tappes? Kan øl oppbevares og beholde kvaliteten lengre enn hva som er angitt på datostemplingen? Her finner du svaret.07. november 2011 -
07 November 2011 - 09:59
Stout - hva er det?
Stout ble opprinnelig laget som en fyldigere, variant av porter. Etter hvert ble stout en egen øltype som også kan deles inn i flere klasser.07. november 2011 -
04 November 2011 - 16:30
23. januar - Skotsk maltwhisky med særpreg
Norges fremste whiskyekspert, Chris Maile, lærer deg mer om unike utgaver av skotsk maltwhisky.04. november 2011 -
04 November 2011 - 12:00
Syndig sjokoladedrøm
Det er lov å skjemme bort seg selv litt med denne deilige sjokoladefristelsen denne helgen.04. november 2011 -
03 November 2011 - 12:00
16. januar i Oslo - Lær å smake vin med Toralf Bølgen
En av Norges fremste vineksperter, Toralf Bølgen, lærer deg hvordan du skal smake og bedømme de deilige vinene vi serverer på dette spennende kurset.03. november 2011 -
03 November 2011 - 01:01
Perfekt høsttrøst eller gave
Du behøver imidlertid ikke fylle 40 år i år for å sette pris på denne lekkerbiskenen av en madeira.03. november 2011 -
02 November 2011 - 18:00
3., 4. og 10. januar - Det meste om det beste - tredagers kokkekurs
I løpet av tre intense dager gir Norges beste kokker deg en opplæring i kjøkkenets viktige grunnprinsipper.02. november 2011 -
02 November 2011 - 13:59
Nyhetene på polet november 2011
02. november 2011