I sin første bok - Drinkboka - kommer den renommerte bartenderen Anne Maurseth blant mye annet med gode råd om hvordan selv klassiske drinker kan gjøres sågar helt uten alkohol.
Når du ikke lenger får den maten du er vokst opp med, lager du den selv. Michelle Zhao tar dette ett skritt lenger med Banzha og introduserer bergensere (og andre nordmenn) for en helt ny smak av Kina.
Om det er Britney Spears som er inspirasjon for dagens rett vites ikke. Uansett er denne retten enkel å lage, og derfor svært så passende for en fredag.
Den finnes i 132 butikker, men kan også bestilles til senere anledninger. For den er vel verd å vente på. Fra samme sted kommer en annen enda mer prisgunstig boblevin.
Hemmeligheten ligger i at det er parmesan i paneringen. Det gir ekstra mye umami til smaken. Servert med en stekesjy med masse smør, kan det ikke bli annet enn godt.
At svenskene lager vodka som hevder seg på det internasjonale markedet, er ikke noe nytt. Men med Purity vodka, som destilleres opp til 51 ganger, er konseptet premium vodka tatt så langt som det er mulig.
Du trenger en flaske rosévin - og ikke nødvendigvis den beste/dyreste, litt vermut, jordbær. 10 minutter senere nyter du en avkjølende og forfriskende og ikke for sterk drink. Så orker du mer.