Nyhet - Mat - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 13 Mars 2010 - 02:00

    Frikassé med kylling eller høns

    Sett av litt tid til å lage en skikkelig frikassé i dag, og du skal se at det blir en av familiens store favorittretter.
    13. mars 2010
  • 12 Mars 2010 - 18:00

    85 restauranter med i Just-Eat.no

    Just-Eat er mindre restauranters nye våpen i kampen om økte markedsandeler. Fra nå kan folk bestille mat på internett og få den tilkjørt fra sin nærmeste favoritt-restaurant.
    12. mars 2010
  • 12 Mars 2010 - 09:56

    Ikke bare chili og mais

    Fylte små maistortillas, fisk i mangosaus og maisgelé med jordbærmousse. Den kulinariske reisen i samtidens og fortidens Mexico er en eksotisk appetittvekker.
    12. mars 2010
  • 10 Mars 2010 - 18:00

    Bøndene aksjonerer

    I forbindelse med de kommende jordbruksforhandlingene ventes bøndene ut på gaten.
    10. mars 2010
  • 10 Mars 2010 - 16:51

    Oppskrifter mot oljeboring

    Kan matoppskrifter på trykt papir stoppe oljeboring utenfor Vesterålen?
    10. mars 2010
  • 09 Mars 2010 - 15:00

    Pinnekjøttet beskyttes

    Nå kan pinnekjøttet få samme opprinnelsesbeskyttelse som parmesan og fetaost.
    09. mars 2010
  • 09 Mars 2010 - 10:25

    Lokal matglede på menyen

    Nordnorske kokker skal får lære mer om råvarer og mattradisjoner.
    09. mars 2010
  • 08 Mars 2010 - 13:00

    Flyvende kokker til Bremanger

    «The Flying Culinary Circus» reiser ikke bare til det store utland.
    08. mars 2010
  • 08 Mars 2010 - 11:40

    Skal gi mersmak

    Et tusentalls kokker fra hele verden setter Rogaland på hodet fra 15. - 19. juni 2014. Det skal bli en kongress som huskes lenge og gir mersmak.
    08. mars 2010
  • 04 Mars 2010 - 02:00

    Kyllingpai med spinat

    En rykende varm og fristende pai er manges favoritt, og her får du en deilig oppskrift.
    04. mars 2010
  • 03 Mars 2010 - 02:00

    Skrei på purreseng

    En enkel, men utrolig velsmakende rett laget på havets hvite gull er dagens anbefaling.
    03. mars 2010
  • 02 Mars 2010 - 02:00

    Sursøt svineszechuan

    Lynrask og full av smak er stikkordene for denne dagens fristende middagsrett.
    02. mars 2010
  • 01 Mars 2010 - 19:14

    Drahjelp for helnorske spisesteder

    Gode spisesteder med omtanke for lokale råvarer, kvalitet, måltidet og den gode historien får drahjelp av VisitNorway til å markedsføre seg via Internett, etter hvert også til GPS og mobil.
    01. mars 2010
  • 26 Februar 2010 - 02:00

    Hawaiiburger

    Lag noe skikkelig snadder til middag i dag som du kan kose deg med under kveldens spennende OL-sending.
    26. februar 2010
  • 25 Februar 2010 - 14:05

    Glupsk vinterferiemat

    Kjøtt, potetmos og ketchup får konkurranse av to engelske favoritter i vinterferiemenyen. Akkurat passe utfordrende for smaksløkene at barna vil smatte høylytt - og de voksne med.
    25. februar 2010
  • 25 Februar 2010 - 02:00

    Betasuppe og pannekaker med lønnesirup

    I dag må maten gå raskt å lage for det lukter gull av de norske utøverne i dagens OL grener. Hva er vel mer passende enn pannekaker med kanadisk lønnesirup til dessert?
    25. februar 2010
  • 24 Februar 2010 - 02:00

    Hverdagswok med helgesmak

    Finn frem woken og tryll frem denne lekre retten på null komma svisj.
    24. februar 2010
  • 23 Februar 2010 - 02:00

    Blåskjell med pesto

    Et festmåltid kan knapt lages enklere enn dagens fristelse som er perfekt nå midt i vinterferien.
    23. februar 2010
  • 22 Februar 2010 - 02:00

    Kyllingkarbonade med tomat og mozzarella

    Hvorfor ikke starte vinterferien og en ny OL-uke med denne deilige retten?
    22. februar 2010
  • 20 Februar 2010 - 02:00

    Torsk med nudelsuppe

    Kritthvit, saftig og med masse smak - det er ikke rart at torsken er blitt så populær over hele verden!
    20. februar 2010
  • 19 Februar 2010 - 02:00

    Olympens biff tartar

    Det er bare en ting å si om denne klassiske oppskriften - helt rått. Stort bedre blir det ikke.
    19. februar 2010
  • 18 Februar 2010 - 02:00

    OL-burger 

    Lag et skikkelig kraftmåltid slik at du holder ut den nervepirrende kvelden med norske medaljehåp i skiskyting og en tøff hockeykamp mot USA.
    18. februar 2010
  • 17 Februar 2010 - 17:20

    Annerledes på Alinea

    På en gate nord for sentrum i Chicago ligger en anonym grå bygning som, ifølge Gourmet Magazine, huser USAs beste restaurant. Her blandes minimalistisk design og interiør med grensesprengende mat og feilfri service. Resultatet er en av verdens mest spenne
    17. februar 2010
  • 17 Februar 2010 - 02:00

    Hønsesuppe som i Provence

    En lekker og rykende varm suppe som i tillegg er enkel å lage, er perfekt mat til OL-sendingene i dag.
    17. februar 2010
  • 16 Februar 2010 - 02:00

    Heges laksepanne

    Alle toppidrettsutøvere vet hvor viktig det er å spise fisk jevnlig, og denne deilige lakseretten blir raskt familiens favoritt.
    16. februar 2010