Nyhet - Klubb - Artikler i arkivet

Tittel
Dato
ARTIKKELTYPER
TEMA
  • 01 Juni 2020 - 09:20

    Slik ventet du neppe at sancerre kunne smake

    For mange er sancerre sommervin nummer én, forfriskende og elegant, men ikke mer. Disse vinene er motbevisene.
    01. juni 2020
  • 01 Juni 2020 - 02:18

    Nå er sommeren her! Ønsk den velkommen med denne tropiske retten

    Bánh xèo betyr direkte oversatt fresende pannekake, oppkalt etter lyden som kommer idet pannekakerøren treffer den glovarme pannen. Disse vietnamesiske pannekakene er knasende sprø og fresende god. Akkurat det du trenger på en dag som denne.
    01. juni 2020
  • 25 Mai 2020 - 12:00

    Derfor er Serralunga noe helt spesielt i barolosammenheng

    Serralunga er en av de mest sjarmerende landsbyene Barolo, men bak det milde inntrykket skjuler det seg noe av de mest lagringsdyktige vinene i regionen. Bli med til Giovanni Rosso, Giacomo Anselma og Massolino for å finne ut hva det er med vinene herfra.
    25. Mai 2020
  • 25 Mai 2020 - 10:00

    Chablis er ikke bare chablis – det er disse vinene gode bevis på

    Vinene til Eleni og Edouard Vocoret kommer ikke fra de høyest klassifiserte parsellene, men det hindrer dem ikke fra å ha en karakter som kan måle seg med de beste. Som disse kommer de i mikromengder til Norge. Du leser nå en artikke
    25. Mai 2020
  • 25 Mai 2020 - 02:27

    I dag blir det pasta med smak av sydlige breddegrader

    Det blir ingen tur til Italia i sommer, men du kan fortsatt drømme deg bort med smaken av hjemmelaget pasta. At du ikke trenger pastamaskin for maks suksess, er en ekstra bonus.
    25. Mai 2020
  • 18 Mai 2020 - 08:00

    Møt Julia Betram som med rette kan kalles spätburgunder-dronningen

    Julia Bertram har fornyet en av Tysklands lengstlevende spätburgunder-tradisjoner. Timingen kunne ikke vært bedre, for nå vil hele verden ha pinot noir med moderat og naturlig alkohol og ytterst diskret eikepreg.
    18. Mai 2020
  • 18 Mai 2020 - 02:59

    Denne enkle og smaksrike retten er det du trenger på en dag som denne

    18. mai merkes på både kropp og sjel. Koreansk biff bolgogi er raskere enn take-away og så absolutt mye bedre.
    18. Mai 2020
  • 12 Mai 2020 - 15:05

    Lager ikke bare godt øl, men skjøtter også belgisk kulturarv

    At belgiske 3 Fonteinen har den stjerne- og kultstatusen som de har i dag, skyldes stahet, og en utrettelig vilje til å tenke nytt. Surølbryggeriet ruller ikke bare ut det ene lekkerbiskenen etter den andre, det jobbes også med tanke på framtidig bærekraf
    12. Mai 2020
  • 11 Mai 2020 - 14:00

    Slik kan du feire 17.mai på michelinvis

    Disse champagnene finnes på de aller beste restaurantene. Noen få flasker av hver av den store og imponerende gode porteføljen til André Beaufort er blitt tilgjengelig gjennom Vinmonopolet, kanskje sågar i en butikk nær deg.
    11. Mai 2020
  • 11 Mai 2020 - 13:00

    De lar chardonnay spille hovedrollen på en ny måte

    Champagneregionen er fortsatt i støpeskjeen, og endringene skjer først og fremst ved at de mindre champagnehusene begynner å tenke nytt, inspirert av suksessen med «grower’s champagne». J. Vignier er en av dem som tar trenden enda et hakk videre.
    11. Mai 2020
  • 11 Mai 2020 - 10:57

    I Champagne skjer det en rosa revolusjon

    Dagens rosa champagne varierer fra de letteste delikate stiler til mer rike og fyldige, med farger fra helt lys fersken til nærmest rødvinsdybde. Champagnen kan fremstå som frisk og fruktig for nåkonsum, for middels lang lagring eller være langtidsmodnede
    11. Mai 2020
  • 11 Mai 2020 - 10:19

    Du kan fortsatt reise verden rundt  - på papir

    I dette nummeret av magasinet kommer du innom India, Australia, Mexico, Frankrike og Belgia
    11. Mai 2020
  • 11 Mai 2020 - 02:32

    Slik får du best resultat med aspargesen

    Aspargesen  er en av vårens aller beste delikatesser.  Dessverre er sesongen kort, men med disse to oppskriftene får du mest ut av denne delikate råvaren.
    11. Mai 2020
  • 07 Mai 2020 - 10:00

    Du er nå først i køen – det blir mer Ganevat på polet enn normalt - og noen helt unike vellagrete godbiter

    På grunn av stengte restauranter er en større del av den årlige allokasjonen av sterkt etterspurte Ganevat-flasker, nå tilgjengelig på polet. Og kvaliteten er sublim. Men du må være rask på labben fredag kl 8.
    07. Mai 2020
  • 04 Mai 2020 - 02:05

    Dette makrellmåltidet glemmer du ikke

    I dag får du en forsmak på sommeren med denne herlige og sesongriktige retten hentet fra en av Londons mest sjarmerende restauranter - som du også får nyte i en liten videosnutt.
    04. Mai 2020
  • 02 Mai 2020 - 15:53

    Nå kan du gjøre flere vinkupp

    Hele porteføljen til den supre baroloprodusenten Aurelio Settimo er satt ned i pris fra 1. mai - men også andre godbiter er verd å få med seg.
    02. Mai 2020
  • 02 Mai 2020 - 15:53

    Bli kjent med Cavallotto og Aurelio Settimo og deres fremste barolo-cruer

    Blant Barolos toppcruer er Bricco Boschis og Rocche dell’Annunziata kanskje de minst hypete, og det henger nok sammen med at den ene er et monopol og den andre har mange eiere og enda flere  pseudonymer som bidrar til forvirring.
    02. Mai 2020
  • 27 April 2020 - 15:45

    Slik lager du perfekt fish & chips

    Fish and chips er britenes favoritt kosemat -  slik lager du denne tradisjonsrike retten perfekt hjemme.
    27. april 2020
  • 27 April 2020 - 09:46

    Kystnær vin er det nye hotte

    Envinate består av fire energiske spanske vinmakere som lager vin fra (foreløpig) tre områder hvor de mener det fortsatt er et stort uutnyttet potensial. De opererer helt uavhengig av de spanske vinlovene, men med dyp respekt for terroiret og tradisjonell
    27. april 2020
  • 27 April 2020 - 09:43

    Rydd plass i kjelleren for Tenerife-vin, disse overbeviser stort

    At Norge er blitt et stort marked for Envinates Tenerife-vin, skyldes neppe «grankafarerne». Når det er sagt, så byr vinene på fantastisk valuta for pengene og et lagringspotensial som du kan være med å teste ut.
    27. april 2020
  • 20 April 2020 - 14:00

    Denne friske og smaksrike fiskeretten får både humøret og smaksløkene ut av vinterdvale

    Svært få ting er så deilig enkelt som helgrillet fisk. Kjøper du ferdigrenset fisk, blir det lettere å både tilberede og servere. Ikke fått ut grillen ennå? Denne herlige oppskriften kan også stekes i ovn.
    20. april 2020
  • 20 April 2020 - 10:32

    Mendoza får ny energi fra andre druer enn malbec - som grenache

    Mens interessen de siste årene har vendt seg mot stadig høyere og kjøligere områder i Mendozas vestlige ytterkant, skjer det fortsatt nyutvikling i den historiske delen av området, med både nye og virkelig gamle druesorter.
    20. april 2020
  • 20 April 2020 - 10:00

    Her er det geita som er solisten

    Mens det har vært en høyst nødvendig debatt om alt sauekjøttet som destrueres, er det lett å glemme en annen ressurs som ikke får den oppmerksomheten den fortjener, nemlig geitekjøttet. Det har Torstein Kollevåg og Eivind Kandal på Sølvane Gard klart å gj
    20. april 2020
  • 20 April 2020 - 09:53

    Det er i Uco det skjer nå - og framover

    Det er ikke bare høyden over havet som skiller Uco fra Mendoza Primera Zona. Også aktivitetsnivået, og aller mest alt som er knyttet til det som finnes under jordskorpen. Som i sin tur gir muligheter til å vise særlig malbecs svært gode egenskaper til å t
    20. april 2020
  • 17 April 2020 - 10:26

    For Sør-Amerikas lilleputtstat Uruguay er det denne druen som skaper magien - men mye annet er i emning

    Når vi snakker om dagens situasjon for Uruguays viner, er det ord som spennende, dynamisk, banebrytende og med stort potensial som brukes. Å se på vinlandet Uruguay i dag er som å se det med øynene til en nyfødt: alt er fascinerende og oppmerksomhetsvekke
    17. april 2020