Suppe fortjener virkelig å få en større plass i kostholdet vårt. Den gir deg egentlig alt du trenger i en skål. I tillegg er den både økonomisk, enkel å lage og proppfull av smak.
Champagne har en egen budsjettpost for mange, men champagnene fra denne produsenten gir deg mye for pengene. Vi snakker om druer fra noen av de mest ettertraktede vinmarkene i Champagne
Familieklassikeren chili con carne får en ny vri med langtidskokt høyrygg og svinenakke. Proppfull av aromatiske krydder og kruttsterk chili er det akkurat dette familien trenger denne regnfulle høstferien.
Svært få ting er så innbydende og deilig som kremet polenta. Med skogens sopp og taleggio blir dette et av høstens mest etterlengtede måltider. At middagen er unnagjort på et blunk, er heller ikke å forakte.
Frank Cornelissens røde enkeltparsellsviner i 2017-årgang er sublime, og koster ikke særlig mer enn en kommune-barolo fra en god produsent. Denne arti
Kyllingfrikassé bringer minner om svunnen tid, men er absolutt en rett som fortjener sin plass på tallerkenen. Med disse få enkle grepene smaker den bedre enn bestemor sin, og er på plass på kjøkkenbordet i løpet av en liten halvtime. Denne arti
Karamellisert og sprøstekt svinekjøtt bader i en sterk og fyldig chilisaus sammen med ferske eggnudler. Dette er kanskje noe av det aller beste Kina har å by på.
Det er mulig vi terger på oss veganerne med å skrive om landets beste smør og kjøtt, men det og mye annet er innholdet i septembernummeret av Apéritif magasin. Denne artikkelen er kun for abonnenter.
En av havets aller beste delikatesser er det perfekte tilskuddet til tacoen. Med siste rest av sesongens mais og tomater er det bare å forte seg å lage denne fristende oppskriften.