Øl er så mye mer enn den sedvanlige pilsneren, og det er utrolig at vann, bygg og gjær kan gi så utrolig mange forskjellige øltyper.
Denne kvelden blir du en ølkjenner i det vi ser på hvordan bryggeren kan påvirke ølets utseende, smak og aroma sett ut i fra nordiske øyne.
Du får du en grundig innføring i ølets fantastiske verden og smaker ikke mindre enn 12 forskjellige øl sammen med en av Norges fremste øleksperter.
Meld deg på via lenken nedenfor!
Smak 12 unike øl fra 6 nordiske bryggerier
Det er Norges fremste ølkjenner og landets eneste ølsommelier, Amund Polden Arnesen, som tar oss med på et dyptdykk innen ølets verden denne kvelden.
Ved hjelp av 12 øl fra seks forskjellige nordiske bryggerier skal vi se nærmere på det kreative aspektet ved bryggeprosessen.
Med et nikk til eldre nordiske tradisjoner tar vi en reise, land for land, gjennom den moderne nordiske bryggekulturen.
Hvor henter de sin inspirasjon fra? Hva slags råvarer bruker de? Hvilke metoder bruker de? Hva ble gjort før?
Dette og mange andre spørsmål skal vi bryne oss på på Gamle Logen mandag den 14. januar.
• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="polden">Les mer om Norges eneste ølsommelier her
Ta med deg gode venner og kolleger på denne uforglemmelige ølsmakingen!
Denne kvelden får du smake følgende ølsorter (inkludert i prisen):
Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte ølsortene.
• (klikk)
Kurset er nå fullt, men du kan sette deg på venteliste via lenken over.
Vi tar kontakt med de på ventelisten pr telefon dersom vi skulle få ledige plasser.
• Alle våre kurs finner du i den store kursplanen
Påmeldingen er bindende.
Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Avbestillingsfrist: 06.01.13 kl. 23:59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
Norges første ølsommelier
Amund Polden Arnesen har alltid hatt et lidenskapelig forhold til øl, og som første nordmann ble han høsten 2011 akkreditert med tittelen ølsommelier ved The Institute of Brewing and Distilling i London.
Han startet sin karriere som bartender, og ble etter hvert whiskyansvarlig på whiskypuben Dr. Jekylls pub. Han har vært en pådriver for øl og mat i kombinasjon, blant annet med åpningen av restauranten Håndverkerstuene i Oslo.
De siste årene har han også deltatt som øldommer i blant annet NM i hjemmebrygging og Det Norske Måltids kåring av årets øl. Og ikke minst har han vært med i Apéritifs øltestpanel.
I tillegg til å jobbe for den nystartede ølimportøren Beer Enthusiast underviser Amund i fagdelen øl for vinkelnerstudentene, og er hjernen bak den nye ølkelnerutdannelsen, ved Norsk Vinfagskole.
Han skriver også om øl for magasinet NORD.