Etter åtte uker på lavgir med sene morgener og kvelder er det ikke lett å overbevise arvingene at det er "deilig" å begynne på'n igjen. Mange gleder seg riktignok til tettere kontakt med venner som har vært så borte altfor lenge. La derfor ungene få be sine venner på en skikkelig gjenforeningsfest med langt mer spennende mat på menyen enn gjengangerne pølser og pizza. Så lett er denne retten å lage at de unge kan bruke de voksne som assistenter, og ikke motsatt.
Lag nok poteter
Marinering med påfølgende grilling har nok de fleste barn vært vitne til i løpet av sommeren. Og dermed notert seg de mest elementære håndgrepene. De asiatiske aromaene som marinaden gir til kjøttet er verken sterke eller fremmedartete. Det er nemlig testet på meget følsomme barneganer. Grønnsaker er alltid et problem, og at de er wokede gjør kanskje saken bedre, og kanskje ikke. Uansett bør dere forberede en solid mengde med råstekte poteter for det liker i alle fall barna (og de voksne). Ved å bruke varmluft kan dere steke poteter i flere etasjer i ovnen.