Pølser er et selvfølgelig innslag i hverdagskosten De smaker selvsagt veldig godt som de er, men varier gjerne som i denne lettlagete og velsmakende lapskausen. Kanskje du må ta til takke med helt ordinære pølser, ja, da er det all grunn til å rope hurra, for det blir veldig godt når de møter høstens rotgrønnsaker som i denne lapskausen.
Dagens rett
Pølselapskaus
Foto: (Matprat.no)
Dette er skikkelig høstmat
Ingenting smaker så godt som god gammeldags husmannskost. Men ikke alle retter tar like lang tid å lage. Derfor er denne oppskriften super midt i uka.
15 Oktober 2024 - 23:05
Pølselapskaus
Fremgangsmåte
- Vask, rens og del opp poteter og grønnsaker.
- Kok opp vannet i en kjele og ha i potetene og grønnsakene.
- Del baconskiver og pølse i små biter, og stek dem lett i stekepanna.
- Når potetene og grønnsakene er nesten møre tilsettes pølser og bacon.
- La alt trekke noen minutter til det er varmt.
- Smak til med salt og pepper.
- Servér lapskausen med flatbrød til.
Har du lyst til å lage en annen lapskaus så se her
Alle de gode pølseoppskriftene finner du her
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
83 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå