Brun kotelettene raskt i olje varm panne, 2-3 minutter på hver side. Kvern over salt og pepper og dryss over oregano når kotelettene er ferdig stekt. Hold dem varme mens du lager resten.
Ostekrem:
Rør smør og fetaost mykt og tilsett eggeplommene - en av gangen og rør kraftig. Bland i revet hvit ost og paprika.
Tomater:
Skold tomatene ved å dyppe dem i kokende vann. Legg i iskaldt vann i 10 sekunder og skrell. Del tomatene i to og legg i en ildfast form. Drypp over litt olivenolje, salt og pepper og bak i varm ovn ved 220 grader i ca. 10 minutter.
Server kotelettene med ostekrem og de bakte tomatene, samt stekte eller bakte poteter og en salatbolle.
Alternativ servering:
Legg kotelettene i et ildfast fat. Fordel ostekremen på kotelettene. Legg de skoldete tomatene på toppen. Gratiner ved 220 grader i ca. 10 minutter.
Se alle de andre fristende oppskriftene med lammekoteletter
Her finner du mange oppskrifter med lam
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev