Denne kvelden har du muligheten til å være med å oppleve topp vinmakerkunst gjennom 10 spennende viner fra anerkjente områder i Frankrike, Spania, Chile og Argentina!
Smak mangfoldet og elegansen
Vi får besøk av Guillaume Martineau, vinmaker for Francois Lurton. Han vil lære deg om historien og særtrekkene ved de forskjellige vinene, og hvorfor vinene du får smake er som skapt for denne kveldens 5-retters meny signert kjøkkensjef Robert Pfarl og hans team ved Louise restaurant.
Vinene og den spesialkomponerte menyen vi har satt sammen for denne kvelden finner du lengre ned på siden.
Gå ikke glipp av denne utrolige middagen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse!
Dette får du oppleve: Fantastisk 5-retters middag med 10 delikate viner.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Ja - 5-retters spesialkomponert meny.
Foredragsholder: Guillaume Martineau, vinmaker for Francois Lurton. Foredraget holdes på engelsk.
Dato og tid: Søndag 14. september 2014, kl. 17.45 – ca. 22.00.
Sted: Louise Restaurant, Stranden 3, 0250 Oslo.
Pris: Kroner 995 pr. person.
Meny
Francois Lurton Winemakers Dinner - Louise Restaurant 14. september 2014
* Apéritif Les Fumées Blanches Sparkling 2013 ** Østers Gillardeau med agurk-chilis salsa og goma wakame
Les Fumées Blanches Sauvignon Blanc 2013 Hacienda Araucano Sauvignon Blanc 2013 ** Kamskjell med gulrotpuré og eple-vanilje-chutney
Hermanos Lurton Verdejo 2013 Piedra Negra Pinot Gris 2013 *** Norsk villkveite fra Josper Kongeøsterssopp, belgfrukter og blåbærsaus
Hacienda Araucano Pinot Noir 2010 MJ Mas Janeil Special Edition 2013 *** Dijonbakt lammecarré confiterte tomater, nykål, aspargesbønner, potetterte med meierismør og rødvinsaus med ristet rosmarin
Gran Lurton Cabernet Sauvignon Reserva 2008 Araucano Clos de Lolol 2011 *** Sjokoladecanache av Valrhona Guanaja med kremis av rørosrømme og ovnsbakte frukter
Mas Janeil Maury 2005 *** Kaffe *
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.
Om du ikke skal på fjellet denne uka, gjør den også nytten til helgekosen, med og uten mat. Og få med sjelden amerikansk vinhistorie på kjøpet. For denne produsenten er ikke som andre.