Filet av stor kylling må varmebehandles med varsomhet. Skal du være sikker på en skikkelig saftig kyllingfilet, skal du forsøke denne metoden med å posjere den i god kraft.
Se alt det andre gode du kan lage av kylling
Bestill dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.
Posjert kylling med rotfrukter og urtesaus
Fremgangsmåte
Kok opp buljong og legg i kyllingfileter. La dem trekke i buljongen rett under kokepunktet i ca. 10 minutter. Ta filetene ut av buljongen og la dem ligge tildekket mens du koker grønnsakene.
Skjær grønnsakene i ca. 2 cm store terninger. Legg dem i buljongen og la dem koke til de er møre, ca. 10 minutter. Løft grønnsakene ut av buljongen legg dem på et varmt fat
Rør ut maisenna i litt vann og tilsett i buljongen under visping. Kok opp og tilsett raust med hakkede urter.
Skjær kyllingfileten i pene skiver og legg dem på rotfruktene. Hell sausen over til slutt.
Tips: Både hakket basilikum og persille smaker godt til denne gryten.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
85 POENG