Du kan dessuten velge om du skal dampe eller pannesteke fisken. Hvis du kjøper fisk med bein og skinn, får du basis for fiskekraften. Men det er selvsagt litt mer arbeid både å filetere og koke kraft.
Velger du filet, er den perfekt å pannesteke, men da må du skaffe fiskekraft på annen måte. I dag er jo det en smal sak, med det gode utvalget av kraft i matbutikkene.
Lime- og kaperssausen danner den perfekte ramme rundt kveite, siden fisken som har noe intramuskulært fett (i motsetning til torsk og sei) løftes smaksmessig med syrlig sitrus og salt-mineralsk kapers.
Det er imidlertid stor forskjell på kapers, og min favoritt-kapers er ikke den som selges i lake i glass. Den er derimot saltet og må vannes ut. Slike kapers er ikke så lett å finne, men sjekk ut delikatesseforretninger som Gutta på Haugen. Eller kontakt denne vinimportøren som selger kapers fra Salinas - en av de vulkanske øyene utenfor Sicilia.