Torsk er en av våre flotteste råvarer fra havet, men selv torsk kan lages kjedelig. Det skal imidlertid ikke så mye til - bare litt hjemmelaget potetstappe og pesto, og vips så hr du en rett alle vil slåss om siste biten av.
Flere spennende torskeretter finner du her
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Torsk på potetpuré med pesto og små grønnsaker
Fremgangsmåte
Start med pestoen. Den holder seg i kjøleskap i minst 1 uke.
Bland hvitløk, basilikumblad, pinjekjerner og parmesan i food-processor og kjør det til en glatt masse.
Spe litt om gangen med olje til en fyldig saus. Smak til med salt og pepper.
Sil kokevannet fra og damp poteter og jordskokker godt. Mos og rør inn smør og fløte til en luftig mos.
Smak til med salt og pepper og rør inn persille like før servering. Rist skinken over middels høy varme i en tørr stekepanne til den er sprø.
FLere deilige torskeretter finner du her
Les mer om den kritthvite delikatessen og få gode tips her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 289.90 kr Basisutvalget87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG