Mørt kjøtt som ytrefilet trenger ikke marinering for å mørnes ytterligere, men først og fremst for å tilføres smak. Pesto er en smak alle liker og som står godt til kjøttsmaken.
Trenger du flere ideer til grillmåltidet, finner du alltid gode tips hos oss.
Se Apéritifs store grillguide her
Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Grillet pestomarinert ytrefilet av okse
Fremgangsmåte
-
Bland pesto og sitronsaft i en plastpose.
-
Legg i biffene, press ut luften og fordel marinaden. La biffene marinere i 2-3 timer.
-
Ta biffene ut av posen og vend dem i finhakkede pinjekjerner.
-
Grill biffene på god varme ca 2-3 minutter på hver side.
-
Server med pastasalat smakt til med pesto.
Tips: Du kan godt servere annet tilbehør til biffene.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
-
78 POENG