Slik lager du pizzabunn
Kjevle ut pizzabunnen(e) om du lager dem selv.
Sett ovnen på 220 grader. Har du pizzafunksjon og pizzastein bruk dem.
Bland Snøfrisk, seterrømme og revet cheddar. Smør dette på pizzabunnen.
Skjær poteter i skiver og legg oppå pizzabunnen sammen med friskhakkede urter.
Kok opp vann og ha i aspargesbønner i 1 minutt. Avkjøl i iskaldt vann. La dryppe av og skjær i tynne skiver. Gjenta med gressløken. Fordel over potetene.
Del bacon i biter a 5 cm og fordel på toppen.
Stek i 7-8 minutter til baconet og pizzabunnen er sprøstekt.
Dryss over feldsalat eller ruccola ved servering.
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Slik lager du pizzadeigen selv
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev