Med kveite på menyen blir det fest uansett. Det gjør jo ikke noe at den også er enkel å lage.
Feststemte oppskrifter med kveite
Bare pass på at fisken ikke trekkes for lenge, da blir den tørr. Denne utsøkte råvaren fortjener den aller beste behandling.
Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Kveite med aspargesbønner og ingefærsmør
Fremgangsmåte
- Kok opp vann med salt og legg fiskeskivene i.
- La dem trekke på middels varme - de må ikke koke - i 8-10 minutter, til fisken så vidt slipper benet.
- Ingefærsmør:
Rør smøret mykt og tilsett revet fersk ingefær og hakket gressløk, smak til med salt og nykvernet pepper. - Ha smøret på et bakepapir og rull sammen til en pølse som settes kaldt til servering.
- Server kveiten med en skive ingefærsmør, poteter og aspargesbønner du såvidt har kokt møre i godt saltet vann.
Feststemte oppskrifter med kveite
Flere oppskrifter med kveite fra Apéritifs kokebok
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 369.90 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
89 POENG
-
86 POENG