Kjør fisk og salt raskt i en kjøkkenmaskin med knivblad til nær ønsket konsistens.
Tilsett limeskall, fiskesaus og egg og kjør til akkurat blandet. Juster eventuelt med mel eller brødrasp hvis farsen er for løs.
Bland inn bønnene og form til små fiskekaker. Stek kakene i litt olje til gjennomstekte og gylne på begge sider.
Server fiskekakene med søt chilisaus og en frisk agurksalat ved siden av. Prøv gjerne også med en peanøttsaus til.
Tips: Du finner ingrediensene til disse thai-inspirerte fiskekakene i de fleste butikker.
Flere retter med fiskekaker finner du her
Lær å lage fiskematen selv med disse tipsene
Flere enkle fiskeretter finner du her
Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev