Mariner kyllingen i yoghurt og salt i 30 minutter.
Bløtlegg cashewnøtter og mandler i varmt vann i 10 minutter.
Varm sukker i en stekepanne til det er brunt. Tilsett halvparten av oljen og bland den med karamellen.
Legg kyllingen i pannen og stek til den er jevnt brun. Mal nøttene.
Varm resten av oljen i en kjele og ha i spisskummenfrø. Ha i ingefær og hvitløk når frøene er blitt brune. Rør et par ganger og tilsett løk. Stek til løken er gyllen.
Tilsett tomatpuré og nøtter og la det småkoke til oljen skiller seg. Tilsett krydderet.
Legg i den stekte kyllingen og la den trekke til kyllingen er mør. Tilsett litt vann så det ikke svir seg.
Hardkok eggene, 7 minutter, skrell dem og del i to.
Smak eventuelt til med mer krydder. Pynt eventuelt med egg og en kremtopp. Eller dryss over hakket koriander og grønn chili.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev