Denne grønnsakssuppen er ikke bare en genial løsning på middagen ved starten av uka. Den er også som skapt for innekos en høstdag. Gjør det enkelt og lag dobbel porsjon og legg i fryseren. Det blir garantert flere utrivelige dager i ukene og månedene som kommer.
Prøv en annen spennende suppeppskrift
Lurer du på hva mer du kan bruke grønnkål til, se her
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Spicy suppe med høstens grønnsaker
Fremgangsmåte
Skyll grønnkålen og fjern stilken. Skjær den i strimler.
Rens og skjær de andre grønnsakene i terninger.
Varm oljen i en stor kjele. Tilsett krydder, finhakket hvitløk og løk. La det surre i oljen til løken er blank.
Ha i grønnsakene og fres videre i ett minutt. Tilsett bønnene som er godt skylt.
Tilsett buljongen/kraften og kok opp. Reduser varmen og la suppen småkoke under lokk i 8-10 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Ha i hakket bladpersille og sitronsaft rett før servering.
Her finner du mange flere deilige supper
Mange asiatiske supper du bør prøve
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 279.00 kr Bestillingsutvalget87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
78 POENG