Start med salsaen om du lager den selv. Ha alle ingrediensene i en blander og kjør til passe jevn mos. Sett til side.
Bland krydderet og kna 2 ss (ca halvparten) inn i kjøttdeigen.
Tips:
Resten av krydderet har du i en glass med lokk.
Del i fire burgere og form den jevne, ca 2 cm tykke. Pensle med litt olje.
Tips:
Du kan bruke 1 pose med ferdigblandet tacokrydder.
Tips:
Du kan bruke kvernet lam, svin eller storfe. Eller en vegetarisk kjøtterstatning.
Varm en stekepanne med litt olje eller grillen og stek burgerne på begge sider i noen minutter.
Del burgerbrødene og stek eller grill dem på innsiden.
Legg salaten på burgerbrødene, så burgeren og topp med salsa, rømmedressing, jalapeno i skiver, og revet cheddarost.
Tips:
Du kan godt bruke daggammelt brød i skiver i stedet for burgerbrød.
Du kan også prøve denne dressingen
Hjemmelagde hamburgerbrød
Hjemmelaget salsa
Her finner du flere fristende burgere
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev