- Skjær av svoren på ribba og prøv å beholde mest mulig av fettet. Fjern deretter beina på innsiden av ribba.
- Lag ca 5 mm dype snitt tett i tett langs etter hele ribba.
- Bland sammen alle ingrediensene til glasuren og smør inn hele ribba.
- Stek ribba på 125 grader i ca 2 timer, skru deretter opp temperaturen til 225 grader og stek til ribba er gyllen.
- Kutt ribba i små porsjonsbiter og server med søt chilisaus.
Flere gode ribbeoppskrifter finner du her
Tips: Dette er en stor favoritt på tapasbordet. Pass på å ha nok. Her har vi brukt 5-krydder, som er den mest kjente krydderblandingen i det kinesiske kjøkken. Inneholder som navnet sier fem ulike krydderslag; Stjerneanis, fennikel, kanel, nellik og sort pepper.
Tapas er god løsning for jule- eller nyttårsfeiringen
Her får du sært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev