Svinekoteletter har et litt dårlig rykte. Både fortjent og ufortjent. Alle har vel spist tørre og seige svinekoteletter mer enn en gang.
Men velger du råvaren med omhu (velg gjerne økologisk svinekjøtt), og tilbereder kjøttet slik vi anbefaler, vil du få en riktig så god smaksopplevelse. Svinekoteletter fortjener absolutt å komme tilbake på menyen.
Enda mer inspirasjon til kotelettmiddagen finner du her
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Koteletter med oliven- og kaperspasta
Fremgangsmåte
Skjær tomatene i båter, ta bort kjernen og finhakk resten. Bland dem med oliven og kapers.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Kok bønnene møre i lettsaltet vann.
Krydre kotelettene og stek dem raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i ca. 2-3 minutter på hver side.
Bland tomatblandingen sammen med pasta og bønner.
Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
83 POENG
-
82 POENG