Det finnes knapt den som ikke liker en eller annen form for pasta, og det finnes utallige varianter av den. Cannelloni er et godt alternativ når du er lei at de lange tynne og heller vil spise med kniv og gaffel.
Dagens rett
Fylt pasta er mye enklere å lage enn du kanskje tror
Cannelloni-rør fylles med ønsket fyll, eller kjøttsaus som her og toppes med ostesaus. Så er middagen klar.
Redaksjonen
05 Mai 2016 - 01:00
Cannelloni med svinekjøttdeig
Fremgangsmåte
- Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter.
- Dekk et stekebrett eller skjærefjøl med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på brettet/fjøla.
- Lag fyllet:
Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek kjøttdeigen i to omganger i en stekepanne sammen med margarin. - Ta opp kjøttdeigen og stek rødløk og hvitløk raskt. Tilsett spinat og smøreost og vend det i pannen.
- Ha kjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper.
- Lag cannellonirullene:
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form. - Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter.
Server en god salat ved siden av.
Tips:
Denne retten kan fint lages uten kjøtt. Da erstatter du det bare med 2 dl kokte linser, bønner eller kikerter.
Denne retten kan fint lages uten kjøtt. Da erstatter du det bare med 2 dl kokte linser, bønner eller kikerter.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå