Salat som middag er takknemlig siden det både er lettlaget og godt - ikke minst når du har mye annet å tenke på som i disse førjulstider. Dessuten kan det være en fin måte å få brukt opp rester på.
Prøv noen av disse dressingene
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Kyllingsalat med kapers og valnøtter
Fremgangsmåte
- Visp sammen ingrediensene til dressingen i en liten skål.
- Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek over middels høy varme i litt olje i ca. 5 minutter til de er pent brunet på begge sider.
- Tilsett 1 ss smør, timian og hvitløken som du knuser med bredsiden av kniven. Skru av varmen og la kyllingen trekke i kryddersmøret til den er ferdig.
- Sett pannen litt på skrå slik at alt smøret kommer til og snu filetene jevnlig.
- Ta ut kyllingfiletene og del opp i store skiver, kyllingen med halvparten av dressingen og sett til side.
- Legg salaten på en tallerken med resten av ingrediensene unntatt nøttene.
- Fordel kyllingbitene på salaten, sprinkle resten av dressingen over og dryss hakkete valnøtter på toppen.
Tips: Her kan du også bruke salatkjøtt av kylling i stedet for å steke kyllingfiletene. Eller du kan selvsagt også bruke rester fra forrige kyllingmiddag.
Mange flere deilige kyllingsalater finner du her
Bli abonnent og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
79 POENG