Pasta carbonara er en klassiker som mange helst vil ha som den er. Men du bør absolutt prøve denne vrien med torsk. Den kan bli din nye favoritt.
Dagens rett
Pasta carbonara med torsk og bacon
Du bør absolutt prøve denne vrien på pasta carbonara
Det er vinterens beste råvare, fersk torsk, som er den hemmelige ingrediensen i denne oppskriften på pasta carbonara.
Redaksjonen
10 Mars 2020 - 01:00
Pasta carbonara med torsk og bacon
Fremgangsmåte
- Strimler av bacon stekes på middels temperatur i sitt eget fett til de er sprø og gylne.
- Ha strimler av torsk og finhakket hvitløk i stekepanna, la det stå og steke videre på lav temperatur til fisken er nesten gjennomstekt.
- Kok pastaen i rikelig, godt saltet vann. Mens pastaen koker slår du sammen egg og rømme.
- Sil av pastaen, la den stå 1 minutt, og bland sammen med torsk/bacon og egg/rømme. Smak til med salt, nykvernet pepper og revet parmesan eller annen ost på toppen.
Tips: Det er også godt å blande inn friske urter som bladpersille og basilikum i pastaen.
Lyst på en annen pastarett så se her
Apéritifs store pastaguide finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG
-
81 POENG
Forsiden akkurat nå