Om du ikke får tak i lammekjøtt som kan skjæres i strimler, kan du selvsagt bruke lammekjøttdeig.
Og aiolien lager du selvsagt selv
En frisk salat - og du har et fullverdig og ikke minst smaksrikt måltid på under enn en halvtime. Og et godt alternativ til fredagstacoen.
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Lammewraps med couscous og aioli
Fremgangsmåte
Skjær lammekjøttet i strimler og krydre med salt og pepper samt spisskummen.
Varm stekepannen og ha i olje. Stek kjøttet til det har fått stekeskorpe rundt hele.
Tips:
Du kan godt krydre lammekjøttet litt ekstra, med paprikapulver, chilipulver eller cayennepepper.
Kok couscous etter anvisning på pakken.
Varm tortillaen etter anvinsing på pakken.
Kutt fetaost i terninger og bland med chilipulver.
Smør aioli på hver tortilla, ha på couscous, kjøtt og fetaost. Rull sammen.
Serveres med en frisk salat.
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
83 POENG