Pastasalat er en perfekt måte å utnytte rester etter en pastamiddag. De fleste koker for mye pasta, og det er ikke lov å kaste. Hvis du lager ekstra mye av denne pastasalaten, er det mange som blir lykkelige over å få rester i matboksen i morgen.
Pastasalat med reker og tomatpesto

Denne pastasalaten får bein å gå på
Pastasalat med reker og tomatpesto

Fremgangsmåte
-
Kok pastaen i rikelig med saltet vann til den har en litt hard kjerne.
-
Hell av vannet og skyll pastaen i kaldt vann til den er kald.
-
Lag tomatpesto eller bruk ferdig kjøpt på glass, og bland den inn i pastaen.
-
Bland sammen pasta, reker og grønnsaker.
Tomatpesto:
Ha alle ingrediensene til pestoen i en foodprossessor. Kjør sammen til en glatt mos og smak til med litt salt og pepper.
Tips: Det er også godt å lage en skalldyrsalat på denne måten, da erstatter du bare litt av rekene med andre typer skalldyr.
Lyst på en annen pastasalat så se her
Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG