Matkurs og vinkurs

BeerMakers Dinner i Oslo 4. desember

BeerMakers Dinner: Spennende ølmiddag med to store navn innen håndverksøl
Foto: (Julie H. Amundsen)

BeerMakers Dinner: Spennende ølmiddag med to store navn innen håndverksøl

Smak 11 fantastiske øl til en helt spesiell fem retters meny inspirert av julen. Denne herlige ølmiddagen finner sted på restaurant Stock i Barcode.
Julie Helene Amundsen
08 August 2018 - 18:18

Denne kvelden byr på usedvanlig mange deilige smaker. Kjøkkensjefen på Stock har satt sammen en meget spennende meny inspirert av julens beste råvarer. Til dette får du servert 11 smaksrik øl fra bryggeriene BrewDog i Skottland og Amundsen i Oslo, som trolig gir inspirasjon til hva som kan drikkes til julematen. Bryggeriene har plukket ut fem av sine beste øl som du får smake til denne menyen. Hvilke øl som smaker best til maten, får du være med å avgjøre, for her skal det kåres vinnere.

Unn deg selv en deilig førjulsmiddag

Rhiannon Page
Jørgen Hellevig

BrewDog ble etablert i Skottland i 2007 av  James Watt og Martin Dickie. Med inspirasjon fra amerikanske ølbryggeri, laget de lekne humle-drevne øl som raskt slo an.
Siden den gang har de vokst og vokst og kan nå regnes som et av verdens største håndverksbryggerier, men her er ikke kvanitet over kvalitet tilfellet. De utfordrer stadig med nye spennende vrier på klassiske øl. Denne kvelden får vi besøk av Rhiannon Page med den fengende tittelen International Beer Assassin.

Fra Nydalen i Oslo kommer Amundsen Bryggeri. Det hele startet som en brewpub ved Rådhuset, men der vokste de seg fort ut av lokalene. I februar 2017 flyttet de hovedproduksjonen til et nytt moderne bryggeri utenfor sentrum, og i dag har de virkelig satt sitt preg på Norges ølscene. De mestrer alt fra de mest leskende IPAer til kraftige beist av mørke stouts. Brygger Jørgen Hellevig kommer til Stock denne magiske kvelden.

Gå ikke glipp av denne gylne muligheten til å få smake masse godt øl, og ikke minst god mat. Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse!

  Foto: Julie H. Amundsen
Kveldens meny
  Foto: Julie H. Amundsen
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag
Dagens rett

Lam, aprikos og krydder er en deilig mettende og varmende kombinasjon - topp søndagsmiddag

Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her