Saftig biff, lynstekt i en rykende varm wokpanne, er både raskt og smakfullt. Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid til hele familien.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Saftig biff, lynstekt i en rykende varm wokpanne, er både raskt og smakfullt. Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid til hele familien.
Har du ris til overs etter en middag kan du raskt lage deg en deilig smårett. Legg til et par egg, litt ingefær og olje.
Dette er familiens wok-favoritt! Enkel å tilberede, men ikke enkel i smak. Grønnsaker, ingefær, hvitløk og hakket koriander gir den herlige og eksotiske smaken.
Denne potetretten fra India går der under navnet Banarasi Aloo. Altså poteter som i Varanasi som ligger i Uttar Pradesh i Nordøst-India.
Disse kjøttbollene smaker virkelig av India. Når de får følge av krydder og en deilig fløtesaus så får du stempel som stjernekokk.
Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid som hele familien vil applaudere. Og kokken får tid til andre gjøremål også på en travel torsdag.
Dette er en wokgryte som får smaksløkene til å våkne med sitt Indonesiske særpreg. Et raskt mettende og utrolig deilig måltid.
Med mager kylling som ingrediens lager du et lett wokmåltid som både frister og samtidig smaker veldig godt.
I denne wokretten passer alle typer fisk som torsk, sei, hyse, ørret eller laks. Dertil hører masse deilige grønnsaker.
Gjør noe nytt og spennende med laksen som i denne saftige og lettvinte wokretten. Laks er nemlig perfekt å woke sammen med litt chili hvis du ønsker.
Hvalkjøtt er utrolig anvendelig og helt supert å bruke i asiatiskinspirerte retter som eksempelvis i en deilig wok som denne.
Med marinert kylling, masse grønnsaker og en sur-søt marinade, som du lager selv, har du alt klart for en deilig wokmiddag.
Hverdagsmat skal gå raskt! Med denne oppskriften har du denne middagen på bordet på godt under en halvtime.
Ishavsrøye trenger svært lite varmebehandling og er derfor velegnet til en wok med masse grønnsaker ideelt. Mye smak og lite tidsbruk.
Å tilberede grønnsaker i wok er både raskt, sunt og billig. Putt i det du liker best, og tilsett litt fisk, skalldyr eller kjøtt.
Teriyaki er en japansk tilberedningsmetode som inkluderer blant annet soyasaus og sukker/søt vin. Når du glaserer kjøtt (eller fisk) med denne marinaden, skjer det en karamelliseringsprosess under stekingen som gir en smak som du ikke vil være foruten.
Scampiene skal i wokpanna, og der skal de få følge med den deilige soppen shitake. Selvfølgelig mye annet snadder også.
Denne wokoppskriften befinner seg et sted mellom wok og salat, dog med rødkål, Det passer godt på denne tiden av året hvor tilbudet av ferske norske grønnsaker fortsatt er magert.