På bare 30 minutter lager du vegetarisk thaigryte med masse deilige smaker.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
På bare 30 minutter lager du vegetarisk thaigryte med masse deilige smaker.
Denne veganske burgeren med revet squash og kikerter er smakt til med blant annet nellik og ingefær og masse annet godt. Her er oppskriften.
Lag en pizza der grønnkål nesten alene spiller hovedrollen. Denne kålen har nemlig så mye smak og struktur at den erstatter både urter og kjøtt på pizzaen. Du kan selvfølgelig toppe med rester fra tidligere kjøttmiddager.
Dette er en veldig enkel og kjempegod omelett med grønnkål, kokte poteter og løk. Du serverer selvfølgelig brød til denne vegetarretten.
Du kan lage mye godt med gresskar. Disse lappene smaker deilig. Pass på å lage mange.
En deilig måte å utnytte hele gresskaret på, bare sett det i ovnen og fyll det med ost
I Midtøsten er falafel regnet som hurtigmat. Hovedingrediensen er kikerter. I denne oppskriften er det masse deilige forskjellige krydder som virkelig får fart på smaksløkene.
Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.
Nå er det tid for en deilig wok med sukkererter, nykål, vårløk, paprika og fersken. Dressingen løfter det hele med en frisk sursøt smak som passer veldig godt til grønnsakene.
Grønnsaksburger er et sunt alternativ til de burgerne du normalt får kjøpt. Godt smaker de også. Du kan servere i løpet av en halv time-
Du kan lage moussaka som en ren vegatrrett. Her er den veldig enkle oppskriften med squash og aubergine.
Taco er manges favoritt. Bytt ut kjøttet med linser. Dermed har du en vegetarrett. Du blir helt sikkert mett.
Ovnsbaker du rotgrønnsaker får de deilig smak. Når du tilsetter sitron får retten enda et løft. Kjapt å lage og tilsvarende å servere.
Har du lyst på grønnsakssuppe med en vri skal du prøve den med bønner og pistou. Det er den franske varianten av italiensk pesto. En riktig vegetarrett. Her er oppskriften.
Du kan lage en herlig gulrotlapskaus, med løk, soyasaus, laurbærblad, kruspersille og gressløk. Dessuten er det en vegetarrett.
Denne grønnsaksretten, Briame, med squash og aubergine er fra Hellas. Du kan bruke den som tilbehør til middag. Eller du kan servere den som en vegetarrett alene.
Ggulasj er den ungarske nasjonalretten. En smakfull og mettende hovedrett. Her som en vegetarett.
Nasi goreng er en klassisk malaysisk/indonesisk rett som direkte oversatt betyr stekt ris. Og nettopp ris er hovedingrediensen.
Bruk squash og lag en rett det smaker fransk av. Squash provencale er en ekte vegetarrett. Her er den enkle oppskriften du kommer til å benytte flere ganger.
Dette er en spennende måte å bruke lefse på. Att på til en vegetarrett med hummus og bakt paprika. Du blir garantert mett.
Denne karrien kan du også bruke som tilbehør til kjøtt eller fisk. Det er imidlertid en vegetarrett.