- Ha oljen i en stekepanne med avtagbart håndtak og la løk og hvitløk surre over middels varme til den blir blank, ca. 2 minutter.
- Tilsett potetterninger og hakket grønnkål og la det surre videre i 5 minutter.
- Pisk eggene lett og tilsett cottage cheese, salt og pepper.
- Hell blandingen over grønnsakene og potetene i pannen. Rør rundt, slik at grønnsakene fordeler seg jevnt i pannen.
- Sett pannen inn i ovnen og stek omeletten på 200°C til den har stivnet, ca. 15 minutter.
- Bruk en stekepanne som du kan ta av håndtaket på - den skal nemlig inn i stekeovnen. Har du ikke en slik panne, kan du helle blandingen over i en ildfast form når egg- og cottage cheese-blandingen tilsettes.
- Du kan også la pannen stå på svak varme på platen til eggemassen har stivnet.
Server omeletten med godt, grovt brød.
Lyst på en annen vegetarrett skal du ta en titt her med godt over 200 å velge mellom
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter