Potet

oppskrifter.webp
  • 1 time

    Denne oppskriften har vi fått fra en av våre lesere, Rolv Bruun.

  • 30 minutter

    Stek nypoteter i ovnen med smør, hvitløk og friske urter. De passer deilig til de fleste retter med kjøtt og fisk.

  • 1 time

    Denne paprikagryte med poteter er det fart i. Hvor mye avgjør det selv. Paprikapulver finnes i mange styrker, men glem for all del den vanlige paprikaen fra krydderhylla i nærbutikken. Den har ikke nok trøkk.

  • 30 minutter

    Poor Man's Stew er navnet på denne retten i USA hvor den lages på utallige måter, men ideen er alltid den samme: Få og billige ingredienser.

  • 20 minutter

    Det er veldig enkelt å lage potetmos. Den smaker mye bedre enn du får kjøpt i butikken. Her skal du ha i parmesan som gir enda bedre smak.

  • 25 minutter

    Potetchips smaker ekstra godt når du har laget dem selv! Pass på at du tørker dem godt før du legger dem i oljen, ellers kan det koke over

  • 40 minutter

    Poteter kan ta mange former på kjøkkenet og Pommes Anna er ikke noe unntak. En veldig enkelt oppskrift får du her. Du kan ikke mislykkes.

  • 15 minutter

    Du er sikkert vant til å lage denne retten med våre tradisjonelle poteter. Her foreslår vi en ny variant som du absolutt må prøve.

  • 30 minutter

    Saltkokte Canaripoteter med rød og grønn mojosaus er perfekt på tapasbordet.

  • 25 minutter

    Selvfølgelig skal du lage potetmosen selv. Det er veldig enkelt og den smaker mye bedre enn du får kjøpt i butikken.

  • 30 minutter

    Alle liker stekte potetbåter. Her har du en enkel oppskrift som gir deg perfekt resultat på 30 minutter.

  • 15 minutter

    Hjemmelaget potetmos er enkelt å lage. Du tilsette finsnittet sjakottløk eller hakkede friske krydderurter i stappen. I denne oppskriften har vi brukt muskat som krydder.

  • 1 time

    Denne retten er søt, men det er ikke en dessert. Amerikanerne serverer den som tilbehør til kalkunen. Prøv du også.

  • 30 minutter

    Det er med hvitløk du piffer opp potetmosen. Enkelt å lage og passer mye og mangt.

  • placeholder
  • 1 time

    Ingen skal komme her å si at poteter er kjedelig mat. Med denne oppskriften blir de hasselbackpotetene feststemt tilbehør eller en festrett i seg selv.

  • 30 minutter

    Poteter er anvendelig til så mye. Selv følgelig også når du tilbereder de i ovnen. Forsøk denne oppskriften med båtpoteter.

  • placeholder
    50 minutter

  • 50 minutter

    Du kan glemme å skrelle potetene. De skal stekes i ovnen som de er. Ikke glem timian og hvitløk.

  • 45 minutter

Forsiden akkurat nå
Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre
Dagens rett

Glem kjøttdeigen i dag, med kvernet reinsdyrkjøtt eller reinskav blir smaken mye bedre

Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken