- Kok potetene i litt vann. Hell av vannet og ta vare på det.
- Mos potetene med en potetstapper, tilsett smør og melk.
- Spe med kokevannet til luftig konsistens.
- Smak til med salt og pepper.
Se alt det gode du kan bruke poteter til
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Selvfølgelig skal du lage potetmosen selv. Det er veldig enkelt og den smaker mye bedre enn du får kjøpt i butikken.
Se alt det gode du kan bruke poteter til
Sendt inn av Apéritif
Duchessepoteter er så gode som de ser ut som - enda bedre enn potetmos.
Søtpotet er veldig anvendelig som tilbehør. Her skal du lage en pure og det gjør du unna på et blunk-
Vaffeljernet kan du bruke til dette spennende tilbehøret. Her får revne poteter følge med en rømmesaus, wienerpølser eller røykelaks.
Denne potetmosen med gulrøtter og appelsin vil de alle like, selv de minste. Du lager den på 20 minutter.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenI Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele sakenDet er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenTil denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele saken