Grønnsaker

oppskrifter.webp
  • 40 minutter

    Denne rette er enkel å lage og passer utmerket sammen med stekt kylling.

  • 45 minutter

    Denne grønnsaksretten er så fyldig at selv den mest kjøttavhengige ikke vil merke fraværet av kjøtt.

  • placeholder
    10 minutter

    Dette er perfekt tilbehør til det meste av kjøtt og smaksrik fisk.Og så er det veldig kjapt å lage.

  • 20 minutter

    Denne kålrotstappen har flott farge og det er det gulroten som sørger for. Passer til røkt og salt kjøtt, til pinnekjøttet, og deilig stekt bacon eller bayonneskinke.

  • placeholder
  • 30 minutter

    Syltet paprika er godt på tapasbordet, på smørbrød, på pizza eller på et ostesmørbrød.

  • 30 minutter

    Sursyltet squash har lang holdbarhet, og smaker deilig som tilbehør til stekte middagsretter. Her har du oppskriften på hvordan du lager dem selv.

  • 30 minutter

    Syltede rødbeter er klassisk tilbehør til mange retter fra spekesild til pytt i panne. Her oppskriften på hvordan du lager dem selv.

  • 2 timer

    Det er enkelt å lage egne sylteagurker. Det tar litt tid etter at du har hatt de på glass før du kan nyte de. Men ingen ting er så godt som hjemmelaget.

  • 5 minutter

    Så enkelt er det å lage smørkokte sukkererter.med oppskriften til Bent Stiansen.

  • 15 minutter

    Bent Stiansen viser deg hvordan du lager pastinakkpuré.

  • 25 minutter

  • 15 minutter

    Sursyltet squash har lang holdbarhet og passer veldig godt som tilbehør til stekte mat

  • 1 time

    Syltet gresskar er deilig som tilbehør til kjøttretter, og setter en pikant spiss på fiskesuppe.

  • 15 minutter

    Selvplukket sopp som kantarell eller skogsopp er enkelt og godt syltet. Se hvordan du gjør det.

  • 40 minutter

    Saltbakte løk er deilig til stekte kjøtt- og fiskeretter eller som en vegetarrett sammen med for eksempel ratatouille.

  • 15 minutter

    Hva er kjøttkaker uten grønn ertestuing? Her får du oppskriften på stuingen som gjør susen.

  • 20 minutter

    Så enkelt lager du kålstuing selv hvis du følger denne oppskriften.

  • 2 dager

    En deilig rett med historiske aner helt tilbake til 1814 da tjenerskapet serverte Eidsvollsmennene lunsj og tre retters middag hver dag i seks uker

  • 5 minutter

    St Anna er navnet på en type aspargesbønne, men denne klassiske kombinasjonen av bønner og tomatsaus kan lages med alle typer grønne bønner.

  • 15 minutter

    Rotgrønnsaker egner seg godt til mos eller stappe. Varier den med kokte rotgrønsaker som selleri, persillerot og gulrot.

Forsiden akkurat nå
Disse boksvinene er best blant 210 testet
+
Tester
Pappvin til påsken 2025 - 210 bokser vurdert

Disse boksvinene er best blant 210 testet

Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen
+

Sketch: En gastronomisk destinasjon hvor The Lecture Room & Library er juvelen i kronen

På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Moden barbaresco til knallpris
+
Godbiter i pollisten

Moden barbaresco til knallpris

11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen
+
Ukens vin

Herlig gjensmak av denne tidligere så populære vinstilen

Den er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. april

Begrenset antall billetter: Bli kjent med chardonnay

Dette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos
Dagens rett

Det blir feststemning med kamskjell som forrett eller kveldskos

Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.

Les hele saken