Denne rette er enkel å lage og passer utmerket sammen med stekt kylling.
Denne rette er enkel å lage og passer utmerket sammen med stekt kylling.
Denne grønnsaksretten er så fyldig at selv den mest kjøttavhengige ikke vil merke fraværet av kjøtt.
Dette er perfekt tilbehør til det meste av kjøtt og smaksrik fisk.Og så er det veldig kjapt å lage.
Denne kålrotstappen har flott farge og det er det gulroten som sørger for. Passer til røkt og salt kjøtt, til pinnekjøttet, og deilig stekt bacon eller bayonneskinke.
Syltet paprika er godt på tapasbordet, på smørbrød, på pizza eller på et ostesmørbrød.
Sursyltet squash har lang holdbarhet, og smaker deilig som tilbehør til stekte middagsretter. Her har du oppskriften på hvordan du lager dem selv.
Syltede rødbeter er klassisk tilbehør til mange retter fra spekesild til pytt i panne. Her oppskriften på hvordan du lager dem selv.
Det er enkelt å lage egne sylteagurker. Det tar litt tid etter at du har hatt de på glass før du kan nyte de. Men ingen ting er så godt som hjemmelaget.
Så enkelt er det å lage smørkokte sukkererter.med oppskriften til Bent Stiansen.
Sursyltet squash har lang holdbarhet og passer veldig godt som tilbehør til stekte mat
Syltet gresskar er deilig som tilbehør til kjøttretter, og setter en pikant spiss på fiskesuppe.
Selvplukket sopp som kantarell eller skogsopp er enkelt og godt syltet. Se hvordan du gjør det.
Saltbakte løk er deilig til stekte kjøtt- og fiskeretter eller som en vegetarrett sammen med for eksempel ratatouille.
Hva er kjøttkaker uten grønn ertestuing? Her får du oppskriften på stuingen som gjør susen.
Så enkelt lager du kålstuing selv hvis du følger denne oppskriften.
St Anna er navnet på en type aspargesbønne, men denne klassiske kombinasjonen av bønner og tomatsaus kan lages med alle typer grønne bønner.
Rotgrønnsaker egner seg godt til mos eller stappe. Varier den med kokte rotgrønsaker som selleri, persillerot og gulrot.