Du kan selvfølgelig kjøpe urtesmøret på supern. Når du nå ser hvor enkelt det er å lage det, er det akkurat det du kommer til å gjøre.
Du kan selvfølgelig kjøpe urtesmøret på supern. Når du nå ser hvor enkelt det er å lage det, er det akkurat det du kommer til å gjøre.
Teriyaki er navnet på tilberedningsmetoden, ikke sausen, og denne versjonen er mer tro til originalen enn mange andre som har både hvitløk og ingefær på listen.
Ají er enkel å lage og det er få faste normer. “Alle” i land som Colombia og Ecuador har sin egen oppskrift.
Denne lager du enkelt selv. Dessuten blir den mye bedre enn den du får kjøpt ferdig. Hvor sterkt den blir er avhengig av hvilken type chilisaus du bruker.
Passer ypperlig til fisk og lyst kjøtt, som en bestanddel i en marinade eller som krydder/smakstilsetning i sauser/pasta/gryteretter.
Denne britiske klassikeren er en fin måte å bruke opp hjemmelaget rispgele, og passer til både kalde eller varme kjøttretter.
Lag en deilig kikertpuré som er mye brukt i Midt-Østen. Hummus kan du bruke til både fisk, kjøtt og vegetarretter. På 15 minutter er den klar.
Mangosalsa passer til mange retter der du vil at det skal smake litt hot som for eksempel kalkunfilet, kylling og taco.
På 15 minutter lager du en herlig tomat- og hvitløksmajones som passer ypperlig til mange grillretter.
Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.
Denne sausen smaker herlig til blant annet fisk og selvfølgelig til grillmat. Du lager den veldig kjapt når du følger vår oppskrift.
Denne sausen lager du enkelt og greit på kort tid. Vi kan love at den smaker fortreffelig.
Serveres til tacos, tortillas, fajitas o.l. eller bare som dip til nachos.
Blåmuggostdressing gir liv til alt som dipp for grønnsaker som til Buffalo wings med kyllingvinger eller blomkål.
Her er utgangspunktet for en tradisjonell bayersk dipp som finnes i utallige versjoner. Oppskriften kan tilpasses både i mengde og ingredienser, alt etter preferanse.