Deilig snacks til en sen kveldstime
u kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne retten kommer garantert å bli en ny favoritt for deg også. Masse smak og sprø tekstur er forklaringen.
Våre nye landsmenn har brakt med seg en ny matpakkekultur, hvor godsaker pakkes inn i en tynn-tynn deig som deretter å varmebehandles.Her med laks.
Medisterpølser eller -deig fra butikken blir til skikkelig god snacks med denne oppskriften.
Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Her er det krabbe som er ingrediens.
Rødbetmarinerte egg kan du servere som snacks eller appetittvekker. Ogso delt i to på en seng av salat sammen med hjemmelaget aïoli.
Disse eggene er hotte. Selvfølgelig avhengig hvor mye Chili du bruker. Først skal hardkokes. Så skal du på glass med marinaden. Og så kan du forsyne deg.
Okra er en belgfrukt og kommer opprinnelig fra Etiopia. Den dyrkes nå også i de fleste tropiske og subtropiske strøk. Her har vi tilsatt Chaat Masala. Les mer her.
Olivenpasta - tapenade gir veldig mye smak til en risotto. Med litt tørket sopp i tillegg blir det et fullverdig måltid.
Sett tennene i disse deilige sprø krokettene og kjenn smaken av parmaskinke og cheddar samtidig. Du blir nødt til å lage mange. Server med god salat og brød.
Disse deilige sprø ringene passer ved siden av alt du kan tenke deg av kjøtt eller som ren snacks. Du skal serve de med hjemmelaget ketchup eller aioli.
Skottene har sine spesialiteter. Denne retten er en av dem som du absolutt må prøve. Følg oppskriften og alle rundt bordet vil bli overrasket.
Gresskarkjerner gjør seg godt i salater, frokostblandinger, gjærbakst og som snacks.
Hvorfor ikke lage din egen snacks? Disse smaker herlig så bollen blir fort tom. Derfor bør du lage dobbelt porsjon.
Bakt camembert er kosemat som skal nytes med senkede skuldre og fulle glass.