Når middagen inneholder både ost og bacon, blir alle fornøyde.
Hva med en deilig og lettvint middag? Denne smakfulle paien der lyst kjøtt i form av kylling eller kalkun spiller hovedrollen.
En fyldig pai som dette trenger ikke verken kjøtt eller noe ved siden av.
Pai er noe alle liker. Her serverer vi en oppskrift med kjøttdeig og stjerneløk. Følg den enkle oppskriften og det blir jubel rundt bordet.
Denne paien er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt som den er med bacon, purre, ost og egg, er den i all sin enkelhet full av smak.
Denne enkle løkpaien med kremaktig chevrefyll smaker best varm, men er også deilig som kald. Og ikke minst passer den ypperlig på koldtbordet.
Hjemmelaget pai med spreke grønnsaker er noe som frister både store og små. Du kan lage den dagen i forveien og bare varme den opp før servering. Server godt brød til.
Disse minipaiene egner seg veldig godt til et koldtbord eller å ha med på tur.
Til denne paien kan du godt bruke rester etter påskens mange måltider.
Er det noe franskmennene virkelig kan, så er det å lage god quiche, og det smaker godt så vel til hverdags som til festlige anledninger.
En deilig ostepai er alltid vellykket å servere gjestene og denne er svært enkel å lage
Pai med ekstra mange egg, smaker like fortreffelig til middag som til kvelds.
Her er oppskriften på en enkel pai som det betyr at det også er tilsvarende å lykkes med. Deilig er den.