Denne pastaretten er lettlaget og veldig god. Og ikke minst bærekraftig om du velger Csom er ASC-sertifisert.
Til din nye favorittpasta trenger du bare 20 minutter og det du har i kjøleskapet. Bacon eller pølse, pepperoni, løk og tomat er det som skal til. Om du vil ha mer kraft, kjører du på med selvvalgt chilikrydder.
En herlig pastasalt med en rekke deilig grønnsaker som gjør både til et deilig måltid. Og ikke minst riktig på vitaminer.
I Bologna lages retten selvsagt ikke av kjedelig kjøttdeig fra supern og en boks med tomatpuré, men av en rekke ingredienser som får lov til å godgjøre seg en stund før den serveres som en dam midt i en ring av pasta, helst av typen tagliatelle.
Denne salaten metter godt alene, men er ypperlig som tilbehør til fisk eller kjøtt
Hvis du vil ha en mer mettende pastarett, kan du godt tilsette rester av kylling eller sjømat. Det matcher endivekarakteren godt.
Denne oppskriften gir deg et deilig måltid du kan nye sammen med venner. Åasta er noe alle liker.
Hvor hot du vil lage denne deilige retten er avhengig av hvor mye chili du bruker. Uansett smaker den herlig.
Denne pastaretten gjør du unna i en fei og kan servere en deilig rett til alle rundt bordet
En deilig rett med pasta og reker. Du kan servere den etter 15 minutter
En enkel grateng å lage. Dessuten med mye smak som kan varieres etter hva du har i kjøleskapet.
Få retter løfter stemningen rundt middagsbordet som en lasagne. Her får den følge av en frisk salat.
Steinsoppen er rikere smaksmessig og enda mer fleksibel i kjøkkenet enn kantarellen. Derfor blir ravioli med steinsopp ekstra godt.
Når du kombinerer pasta med ost og sjampinjong, kan det ikke bli annet enn veldig godt.