En skikkelig deilig grateng der pasta spiller hovedrollen og får følge av broccoli og tomat. Du kan serve på 20 minutter.
En skikkelig deilig grateng der pasta spiller hovedrollen og får følge av broccoli og tomat. Du kan serve på 20 minutter.
Superenkel og supergod er denne pastaretten. Nykålen er med å gjøre måltidet komplett sammen med pepperskinke.
Denne oppskriften på den italienske favorittretten lasagne er litt enklere å lage. Likevel smaker den fortreffelig.
Her er en herlig oppskrift på porsjonspizza som barna vil elske. Her får du oppskriften.
Restemat er perfekt til pai. Har du rester etter middagen, er en pai tingen. Denne paioppskriften kan varieres i det uendelige. Her med kylling og spinat.
Her får du oppskriften på en superenkel pastarett der røkt skinke og soltørkede tomater setter en ekstra spiss på måltidet. Rask å lage er den også.
Gnocchi er veldig enkelt å lage. Tar bare litt lengre tid enn å koke poteter. men du får utrolig mye igjen for innsatsen. Kanskje smaker de aller best dagen etter når du steker dem i pannen og serverer dem til fisk eller kjøtt. De kan også friteres.
Her det spagetti med tilbehør og saus som smaker herlig. Bare følg oppskriften så vil du forstå hva vi mener. På 15 minutter kan du servere.
Lag en salat med tortellini og ferske reker. Den blir både sommerlig og mettende. Middagen er klar på et drøyt kvarter. Her oppskriften.
Du kjenner sikkert den klassiske franske paien fra før - prøv denne smakfylte meksikanske varianten.
Pappardelle er en type båndpasta, ikke ulik fettuccine. I denne retten får den følge av kjøttboller i tomatsaus. Følger du oppskriften kan servere på halvtimen.
Drømmer du om middelhavet og hør lyst på en pizza derfra? Vi har oppskriften så slipper du flybilletten.
Makaronigrateng er en amerikansk klassiker, mac'n cheese, som her har fått følge av broccoli og en god gammel hverdagshelt, falukorven.
Har du lyst på en lasagn, og vil ha en rett med litt fart i skal du lage cannelloni med chili og cottage cheese. Setter smaksløkene garantert i gir.
Denne paien er lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn. Får du ikke tak i friske fiken, kan du bruke soltørket tomat som topping.
Så enkelt lager du en pastarett med mange gode smaker av sennep, dill og laks.
Denne vegetarlasagnen er inspirert av originalen (som alltid er med kjøtt) og smaker like godt som den. Bare prøv.
Røkelaks og tagliatelle er kjapt å lage og skikkelig hverdagsmat. Du server retten i løpet av 15 minutter.