En deilig ostepai er alltid vellykket å servere gjestene og denne er svært enkel å lage
Pai med ekstra mange egg, smaker like fortreffelig til middag som til kvelds.
Steinsoppen er rikere smaksmessig og enda mer fleksibel i kjøkkenet enn kantarellen. Derfor blir ravioli med steinsopp ekstra godt.
Når du kombinerer pasta med ost og sjampinjong, kan det ikke bli annet enn veldig godt.
Denne pastasalaten er inspirert av det greske kjøkken og vil raskt bli en middagsfavoritt for hele familien.
Spaghetti er manges favoritt både blant store og små. Setter du til blåskjell og reker får du en rett som kan serveres så vel til hverdags som til festmiddagen.
Denne retten er rask å lage. Det betyr ikke at det går ut over smaken. Den er topp.
Pasta med så mye godt i blir en suksess rundt middagsbordet og du blir en helt.
Her er oppskriften på en enkel pai som det betyr at det også er tilsvarende å lykkes med. Deilig er den.