Den friske pastaen kokes al dente i rikelig vann.
Rekene kokes i ca 2 min i lett saltet vann (ta vare på vannet - det brukes senere). Pill rekene som skal skjæres igjennom på langs, og fjern den sorte strengen i midten.
Den friske aspargesen skylles grundig og snittes 3 ganger med et diagonalt snitt. Den treaktige enden kapper vi av og kaster.
Østerssoppen, som det ikke er nødvendig å skylle, skjæres i skiver. Asparges og østerssopp svitsjes i 1 min. i oljen.
"Rekesuppen" tilsettes vann inntil det i alt er 2 dl væske, dernest tilsettes soya. Maisenna røres godt ut i væsken, som helles over grønnsakene og kokes opp i 1-2 min.
De halve rekene vendes lett inn i grønnsakssausen og forsiktig blandes med friskkokt pasta. Smak til med pepper og evt. litt salt.
Her er alt du behøver å vite om pasta
Se våre andre forslag med pasta og fisk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig